Klokken en Barometers

Unieke barometers & klokken bij Roel & Sandra Bakker Juwelier

Bij Roel & Sandra Bakker Juwelier kunt u ook terecht voor al uw klokken en barometers. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe wandklok, hangende klok of staande klok: in onze zaak wij hebben een grote selectie waaruit u kunt kiezen. Maak uw interieur helemaal af met een prachtige klok en kom nooit meer te laat. Naast de verschillende soorten klokken kunt u bij ons een klok kopen die precies bij uw interieurstijl pas. Wij hebben zowel traditionele als moderne stijl klokken in ons assortiment.

Ook voor al uw barometers

Een barometer is meer dan slechts een instrument om de temperatuur te meten. Een prachtige kwikbarometer kan uw tuin, patio of terras een extra mooie uitstraling geven. In onze zaak hebben wij meerdere barometers te koop. Wilt u dus een barometer kopen? Kom gerust eens kijken naar onze uitgebreide selectie van verschillende soorten barometers.

Reparatie aan klok

Het bekende gezegde luidt 'zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens'. Maar vroeg of laat houdt ieder klokje er (tijdelijk) mee op of loopt het uurwerk niet meer accuraat. Maar geen nood: want dan brengt u uw klok gewoon naar Roel & Sandra Bakker Juwelier, waar onze ervaren klokkenmaker Jeffrey klaar staat om uw uurwerk te repareren. Of misschien heeft u op zolder nog een prachtig erfstuk staan dat al jaren niet meer heeft gelopen? Wij krijgen ieder uurwerk weer aan de praat. 

Wees welkom in onze winkel

Wilt u onze uitgebreide selectie aan klokken en barometers eens in alle rust bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkel aan de Dijkstraat 43A in Honselersdijk! Naast een grote verscheidenheid aan klokken en barometers kunt u hier ook terecht voor al uw sieraden. Al sinds 1994 zijn wij dé juweliersspeciaalzaak van het Westland. Kom dus gerust eens kijken in onze winkel.